$left
$middle

Info för syv

Här hittar du information speciellt för dig som är studie- och yrkesvägledare och som ska besöka gymnasiemässan med dina elever.

Besöksschema

2023 kommer över 5500 förbokade elever besöka gymnasiemässan i Malmö. Elever från respektive skola fördelas mellan torsdag och fredag så att det inte blir för många som kommer till gymnasiemässan samtidigt. Elever från andra kommuner är också välkomna att besöka gymnasiemässan.

I augusti kommer du som är syv på grundskola i Malmö att fått e-post av gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen om när just du och dina elever kan besöka gymnasiemässan. Om er tid inte passar försöker vi tillgodose era önskemål så långt det går med reservation för att vissa tider redan kan vara fullbokade. Har du inte fått mejlet den 11 september kan du höra av dig till Sara Årestad (sara.arestad@malmo.se) som upprättar besöksschemat.

Transport

Skolorna ombesörjer själv transport till och från gymnasiemässan. Se adress längre ner.

Syv-låda 

Som en service till besökande syv från grundskolan tillhandahåller Malmö stad kartonger där utställande gymnasieskolor lägger sitt tryckta informationsmaterial.

För att säkerställa att syv-lådorna hämtas gör besökande syv en förbokning av syv-lådan. Info om när syv-lådan kan förbokas kommer i god tid innan mässan.

Datum och klockslag

Gymnasiemässan 2023 kommer att vara öppen för besökare:

  • 9 november klockan 9–15
    (förbokade besök och öppet för allmänheten)
  • 10 november klockan 9–15
    (förbokade besök och öppet för allmänheten)
  • 11 november klockan 10–15 (öppet för allmänheten).

Hitta till gymnasiemässan

MalmöMässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

Besökare ombesörjer själv transport till och från gymnasiemässan.

Kontakta oss

sv