$left
$middle

c/o Malmö

c/o Malmö är en AW där vi kikar närmare på de kreativa branschernas potential som motor för andra delar av näringslivet och dess positiva utvecklingsförmåga i tider av stor omställning. En ny mötesplats för Malmös näringsliv med samtal med inbjudna gäster om behovet av kreativa processer i transformationen vi står inför och hur dessa kan utvecklas och delas.

27 oktober

TEMA: I gränslandet – korskopplingar och synergier utifrån kreativa branscher

Världen och våra samhällen står inför stora utmaningar och vi behöver titta långt bortom våra befintliga system för att finna lösningar. Men var hittar vi dessa?

Många menar att inte minst näringslivet kommer att spela en nyckelroll i att vända sig till det omätbara - till mänsklig erfarenhet och kreativitet för att hitta nya vägar till utveckling och innovation. I detta behöver vi bejaka experimentlusta, mod och känslor i jakten på svar.

Hur kan näringslivet använda sig av kunskapen om kreativa processer i till exempel sitt hållbarhetsarbete?

Den 27 oktober blir det premiär för en ny mötesplats för Malmös näringsliv – c/o Malmö. En AW där vi kikar närmare på de kreativa branschernas potential som motor för andra delar av näringslivet och dess positiva utvecklingsförmåga i tider av stor omställning. Ett samtal med inbjudna gäster om behovet av kreativa processer i transformationen vi står inför och hur dessa kan utvecklas och delas.

Kvällens gäster: Anna Branten – Institute for Transition, Jonas Svennberg – Zenit Design, Linda Holster – Holster & Green, Magnus Thure Nilsson – Media Evolution.

VAD: AW för Malmös näringsliv med tilltugg och drycker till försäljning
NÄR: 27 oktober kl 16:30-19:00
VAR: Välfärden på Minc, Anckargripsgatan 3
VEM: Alla som verkar i Malmös näringsliv och som är nyfikna på innovation, utveckling och hållbarhet
MODERATOR: Caroline B Le Bongoat

sv