$left
$middle

Nyår

Varje år firar vi nyårsafton med storslagna fyrverkerier för både vuxna och barn. Nyårsraketerna skjuts upp i Nyhamnen vid två tillfällen i år, kl. 17.00 och på tolvslaget. Fyrverkeripjäserna når högt och kan ses från många platser i Malmö.

Fyrverkerier i rosa färger på mörk himmel
  • 31 december
  • Ses bäst från Anna Lindhs plats, Hjälmarkajen och Dockan

Fira in 2023 både kl. 17.00 och på tolvslaget

Fyrverkerierna skjuts upp den 31:e december både klockan 17.00 och på tolvslaget. Den tidigare fyrverkerishowen blir ett bra nyårsfirande för de barn eller vuxna som inte orkar hålla sig vakna till midnatt, och den senare för alla de som kan och vill fira nyår traditionsenligt på tolvslaget.

Här kan du se fyrverkerierna

Fyrverkeripjäserna når högt och kan ses från många platser i Malmö, så länge vädret tillåter. Anna Lindhs plats, Posthusplatsen och Hjälmarekajen är tre platser där det går att se fyrverkerierna extra bra. Du hittar platserna på kartbilden på länken nedan.

Fyrverkerierna som skjuts upp kl. 00.00 kan också ses från till exempel Stortorget och Västra Hamnen. Men för fyrverkerishowen kl. 17.00 rekommenderas att stå vid ovan utnämnda platser för bästa visuella upplevelse.

sv