$left
$middle

Äldre artiklar - ett urval

Logga Vårt malmö
 • Fantastiska företag förklarar Malmös dragningskraft

  ”Kommer man utifrån, speciellt från andra länder, så är det häpnadsväckande hur mycket livskvalitet som ryms.” Massive Entertainments vd David Polfeldt förklarar Malmös unika dragningskraft som lockar företag att etablera sig här. Efter sjutton år i staden är den internationella spelgiganten nykorad vinnare som årets Malmöföretag.
 • Receptet för trippelt prisbelönta Yalla Trappan

  Mitt emellan första och andra vågen av pandemin öppnade Yalla Trappan en ny restaurang. Ett knappt halvår senare har de fått Svenska jämställdhetspriset, utmärkelsen Årets skånska mångfald 2020, och EU-parlamentets Europeiska medborgarpris.
 • Bäst i landet

  Malmö ska bli Sveriges bästa studentstad. För att lyckas krävs en satsning på bostäder till studenterna och ett tätare samarbete med näringslivet.
 • ”Vi från Malmö har en ganska bra pondus”

  Hon är den självskrivna ledaren i det svenska landslaget. När pandemin bröt ut i våras kom hon hem från inställt proffsspel och hoppade in som ansvarig för beredskapslagret på sjukhuset. På nära håll har hon sett konsekvenserna av corona och avstod därför nyligen EM-kvalspel. Nu är basketstjärnan Kalis Loyd tillbaka i den spanska ligan, samtidigt som moderklubben Malbas hemma i Malmö har korats till Årets idrottsförening 2020.
 • Ett år som inget annat

  I januari visste vi inget. I februari började vi ana. I mars var det här. Coronaviruset. Covid 19. Pandemin. Sedan dess har vi alla kämpat. För att minska spridningen av smittan, för att klara oss. Var och en. Tillsammans.

Redaktör

Lisa Appelqvist
vartmalmo@geistagency.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Mats Holmström
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
mats.holmstrom@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Kontakta oss

sv