Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö


 • Rekommendationer i coronatider

  Coronaviruset och sjukdomen covid-19 är mitt ibland oss och påverkar det mesta just nu. Malmö stad utgår från ansvariga myndigheters bedömningar och rekommendationer.
  2020-03
 • Spännande sagotant

  Rosengårdsbiblioteket har bjudit in polisen Glen Sjögren för att läsa för barn mellan 4–7 år. Barnen får lära sig om hur livet är som polis, men framför allt att polisen är deras vän.
  2020-03
 • Området där trenden har vänt

  För fem år sedan bildades en ideell förening. Med fastighetsägarna i spetsen samlade medlemmarna sina krafter. Målet var att lyfta allt det positiva som alltid har funnits i området. Nu har brottsligheten minskat och modellen prisats internationellt. Bykänsla och goda grannar – så beskriver de boende sitt område i dag. Följ med till Seved/Sofielund.
  2020-01
 • Stort internationellt intresse för Sege Park

  Det gamla Östra sjukhusområdet i Malmö förvandlas just nu till ett nytt bostadsområde. Sege Park ska bli en grön stadsdel, präglad av social hållbarhet och delningsekonomi. Planerna formas till stor del i en dialog mellan Malmö stad och 13 olika byggherrar. Här ska Malmö få närmare 1000 nya bostäder.
  2020-01
 • ”Det är viktigt att vi står enade”

  Polisen har utlyst ”särskild nationell händelse” efter skotten i Möllevången i november. Per-Erik Ebbeståhl är ledningsstrateg i stadsdirektörens stab och det är hans uppgift att bland annat se till att samverkan mellan kommunen och polisen fungerar.
  2019-11

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2019-04-30 13:57