Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö


 • Området där trenden har vänt

  För fem år sedan bildades en ideell förening. Med fastighetsägarna i spetsen samlade medlemmarna sina krafter. Målet var att lyfta allt det positiva som alltid har funnits i området. Nu har brottsligheten minskat och modellen prisats internationellt. Bykänsla och goda grannar – så beskriver de boende sitt område i dag. Följ med till Seved/Sofielund.
  2020-01
 • Stort internationellt intresse för Sege Park

  Det gamla Östra sjukhusområdet i Malmö förvandlas just nu till ett nytt bostadsområde. Sege Park ska bli en grön stadsdel, präglad av social hållbarhet och delningsekonomi. Planerna formas till stor del i en dialog mellan Malmö stad och 13 olika byggherrar. Här ska Malmö få närmare 1000 nya bostäder.
  2020-01
 • ”Det är viktigt att vi står enade”

  Polisen har utlyst ”särskild nationell händelse” efter skotten i Möllevången i november. Per-Erik Ebbeståhl är ledningsstrateg i stadsdirektörens stab och det är hans uppgift att bland annat se till att samverkan mellan kommunen och polisen fungerar.
  2019-11
 • Matstadens matglada medborgare

  Matstaden Malmö har ett rykte att vara stolt över. Men fanan kan hållas ännu högre och det görs bäst om alla hjälps åt – både den enskilda Malmöbon, stadens privata mataktörer och offentliga förvaltningar. Projektet Food Malmö har det breda perspektivet för en hållbar matstad.
  2019-10
 • Stjärnglans på arabisk filmfestival

  47 filmer på fem dagar – Malmö arab film festival (MAFF) är den största arabiska filmfestivalen utanför de arabisktalande länderna. Den 4 oktober rullas röda mattan ut framför rådhuset för att ta emot filmstjärnor och regissörer till ljudet av smattrande kameror.
  2019-09

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2019-04-30 13:57