Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Smart karta för klimatsmarta

  Att inte alltid köpa nytt vid behov är både ekonomiskt och miljövänligt. Nu lanseras ”Smarta kartan”, en samlingsplats för olika lokala gratis-, låne- och delningstjänster som ska göra det lättare för Malmöborna att leva både billigare och lite mer hållbart.
  2019-03
 • Digital bildskatt öppen för alla

  Skriv in ”bildarkivet.malmo.se” i din webbläsare och en hel värld öppnar sig. Nej, flera världar, många världar, många tider, många Malmö och massor av människor, platser och händelser. Du har kommit till Malmö stadsarkivs digitala bildarkiv, med mer än 70 000 digitaliserade foton från svunna tiders Malmö.
  2019-03
 • Ett hem för hela Malmö

  Nyckeln till Malmös framtid är social hållbarhet – att arbeta för allas lika värde och möjlighet att växa. Och där behöver alla hjälpas åt tillsammans. Föreningslivet är redan en stor medspelare. Fär 15 år sedan startade basketlaget Malbas sin sociala satsning Helamalmö. Sedan i höstas driver idrotts- och ungdomsföreningen en mötesplats för barn och ungdomar på Nydalatorget.
  2019-01
 • Växtkraft

  Malmö växer, det har nog inte undgått någon. Det formligen bubblar i Sveriges tredje största stad och enligt prognoserna fortsätter vi att bli fler. Om tio år beräknas det finnas 50 000 nya Malmöbor. År 2050 kommer en halv miljon människor att bo och leva i Malmö. Frågan är hur det ska gå till?
  2018-12
 • En ljusspridare som gör skillnad

  Årets lucia sprider värme och ljus omkring sig. Men inte bara i december när kyla och mörker sänker sig över stad och land, utan varje dag, året om – till utsatta barnfamiljer som har det tufft ekonomiskt. Malmö lucia 2018 heter Natalia Bosak och driver hjälporganisationen DiM: Donationer i Malmö.
  2018-11

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2019-04-01 11:23