Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö


 • Matstadens matglada medborgare

  Matstaden Malmö har ett rykte att vara stolt över. Men fanan kan hållas ännu högre och det görs bäst om alla hjälps åt – både den enskilda Malmöbon, stadens privata mataktörer och offentliga förvaltningar. Projektet Food Malmö har det breda perspektivet för en hållbar matstad.
  2019-10
 • Stjärnglans på arabisk filmfestival

  47 filmer på fem dagar – Malmö arab film festival (MAFF) är den största arabiska filmfestivalen utanför de arabisktalande länderna. Den 4 oktober rullas röda mattan ut framför rådhuset för att ta emot filmstjärnor och regissörer till ljudet av smattrande kameror.
  2019-09
 • Spelstaden laddar för Malmö Game Week

  Den svenska spelbranschen har gått från att vara ett nördigt underhållningsfenomen till att bli landets största kulturexport genom tiderna. Spelindustrin omsätter flera miljarder varje år och några av de största spelutvecklarna har valt Malmö som sin hemvist. Nu är det dags för stadens största spelevenemang hittills. Och hela världen tittar på.
  2019-08
 • Upplysande idéfestival för alla Malmöbor

  Deltagare från hela världen kommer till Malmö i augusti när Media Evolution arrangerar sin årliga konferens och festival. The Conference är för de yrkesverksamma, och The Festival är för alla som är nyfikna på den digitala utvecklingen och hur vi påverkas av den.
  2019-06
 • ”Det kommer att bli en folkfest igen”

  Hon har vunnit tre raka allsvenskan-titlar och tagit sig till tre kvartsfinaler i Champions League. Nu gör FC Rosengårds målvakt Zecira Mušovic, 23, sitt första mästerskap i de blågula färgerna under fotbolls-VM i Frankrike. Och i direktsändning inför hemmapubliken i folkets park. Hela fotbollsfesten visas på storbildsskärm i juni–juli.
  2019-05

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2019-04-30 13:57