Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö


 • Stort internationellt intresse för Sege Park

  Det gamla Östra sjukhusområdet i Malmö förvandlas just nu till ett nytt bostadsområde. Sege Park ska bli en grön stadsdel, präglad av social hållbarhet och delningsekonomi. Planerna formas till stor del i en dialog mellan Malmö stad och 13 olika byggherrar. Här ska Malmö få närmare 1000 nya bostäder.
  2020-01
 • ”Det är viktigt att vi står enade”

  Polisen har utlyst ”särskild nationell händelse” efter skotten i Möllevången i november. Per-Erik Ebbeståhl är ledningsstrateg i stadsdirektörens stab och det är hans uppgift att bland annat se till att samverkan mellan kommunen och polisen fungerar.
  2019-11
 • Matstadens matglada medborgare

  Matstaden Malmö har ett rykte att vara stolt över. Men fanan kan hållas ännu högre och det görs bäst om alla hjälps åt – både den enskilda Malmöbon, stadens privata mataktörer och offentliga förvaltningar. Projektet Food Malmö har det breda perspektivet för en hållbar matstad.
  2019-10
 • Stjärnglans på arabisk filmfestival

  47 filmer på fem dagar – Malmö arab film festival (MAFF) är den största arabiska filmfestivalen utanför de arabisktalande länderna. Den 4 oktober rullas röda mattan ut framför rådhuset för att ta emot filmstjärnor och regissörer till ljudet av smattrande kameror.
  2019-09
 • Spelstaden laddar för Malmö Game Week

  Den svenska spelbranschen har gått från att vara ett nördigt underhållningsfenomen till att bli landets största kulturexport genom tiderna. Spelindustrin omsätter flera miljarder varje år och några av de största spelutvecklarna har valt Malmö som sin hemvist. Nu är det dags för stadens största spelevenemang hittills. Och hela världen tittar på.
  2019-08

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2019-04-30 13:57