Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö
 • ”Vi från Malmö har en ganska bra pondus”

  Hon är den självskrivna ledaren i det svenska landslaget. När pandemin bröt ut i våras kom hon hem från inställt proffsspel och hoppade in som ansvarig för beredskapslagret på sjukhuset. På nära håll har hon sett konsekvenserna av corona och avstod därför nyligen EM-kvalspel. Nu är basketstjärnan Kalis Loyd tillbaka i den spanska ligan, samtidigt som moderklubben Malbas hemma i Malmö har korats till Årets idrottsförening 2020.
 • Ett år som inget annat

  I januari visste vi inget. I februari började vi ana. I mars var det här. Coronaviruset. Covid 19. Pandemin. Sedan dess har vi alla kämpat. För att minska spridningen av smittan, för att klara oss. Var och en. Tillsammans.
 • ”I Malmö har man lite mer svängrum”

  Som röst och textförfattare i The Cardigans är hon frontkvinna för en av Sveriges största musikexporter. Som Malmöbo har hon bland annat bildat Medborgarbandet som engagerar sig för att stärka demokratin och inspirera unga att göra sin röst hörd. Musikern, låtskrivaren och artisten Nina Persson får 2020 års Kulturpris av Malmö stad.
 • Med pippi på hund – hundstaden Malmö

  Sedan coronapandemin slog till i mars har antalet nyregistreringar av hundar i landet ökat rejält, från drygt 4800 i mars till 6800 i augusti.
 • Så förbereder sig staden inför pandemihösten

  ”Läget är stabilt”, ”Vi har god beredskap” och ”Vi står starka”. Det konstaterar tre chefer inom Malmö stad som alla har att tackla den stundande coronahösten.

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2020-09-04 11:26