Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö


 • Spelstaden laddar för Malmö Game Week

  Den svenska spelbranschen har gått från att vara ett nördigt underhållningsfenomen till att bli landets största kulturexport genom tiderna. Spelindustrin omsätter flera miljarder varje år och några av de största spelutvecklarna har valt Malmö som sin hemvist. Nu är det dags för stadens största spelevenemang hittills. Och hela världen tittar på.
  2019-08
 • Upplysande idéfestival för alla Malmöbor

  Deltagare från hela världen kommer till Malmö i augusti när Media Evolution arrangerar sin årliga konferens och festival. The Conference är för de yrkesverksamma, och The Festival är för alla som är nyfikna på den digitala utvecklingen och hur vi påverkas av den.
  2019-06
 • ”Det kommer att bli en folkfest igen”

  Hon har vunnit tre raka allsvenskan-titlar och tagit sig till tre kvartsfinaler i Champions League. Nu gör FC Rosengårds målvakt Zecira Mušovic, 23, sitt första mästerskap i de blågula färgerna under fotbolls-VM i Frankrike. Och i direktsändning inför hemmapubliken i folkets park. Hela fotbollsfesten visas på storbildsskärm i juni–juli.
  2019-05
 • Taggat och laddat inför EU-valet

  Mellan 8–26 maj går det att rösta till EU-valet. På den dagliga verksamheten Redaktionen i Kirseberg har man varit igång sedan i februari med planering av valverkstäder: träffar där Malmöpolitiker ska svara på aktuella EU-frågor så att alla förstår.
  2019-05
 • Smart karta för klimatsmarta

  Att inte alltid köpa nytt vid behov är både ekonomiskt och miljövänligt. Nu lanseras ”Smarta kartan”, en samlingsplats för olika lokala gratis-, låne- och delningstjänster som ska göra det lättare för Malmöborna att leva både billigare och lite mer hållbart.
  2019-03

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2019-04-30 13:57