Catharinasalen

Guidade visningar

Under en guidad visning på Katrinetorp får du höra om gårdens historia och titta närmare på de fantastiska dekorations-målningarna i huvudbyggnaden, eller få veta hur olika tiders stilideal påverkat utformningen av Katrinetorps trädgårdar och park.

Guidad tur i huvudbyggnaden under sommaren

Vill du följa med på en guidning av huvudbyggnaden men inte ingår i en inbokad grupp så finns möjligheten under sommaren (19 maj till och med augusti) 13.15 och 14.30 på söndagar. I juli finns även guidningar på lördagar samma tider.

Biljetten kan köpas i entrébutiken eller förköp via kulturcentralen.nu. Biljetten kostar 60 kronor

Bokade gruppguidningar under hela året

Vi erbjuder historiska visningar av Katrinetorps interiörer, samt separata visningar av trädgårdar och engelsk park. Max 25 personer/grupp. Flera grupper kan få guidade visningar samtidigt. Pris: 80 kr per person, dock minst 2 000 kr per grupp.

Guidade visningar kan kombineras med lunch på Katrinetorp eller kaffe med kaka. Större grupper kan i mån av plats sitta i huvudbyggnadens vackra salar. Offert på kostnader för förtäring i samband med visningar lämnas av Katrinetorps Trädgårdskafé, Gourmetgården.

Bokning av historiska visningar av Katrinetorp med guide sker på telefon 040-46 71 66 eller genom att skicka en intresseförfrågan till oss. Ange önskat datum för visning, antal personer och dina kontaktuppgifter.

Senast ändrad: 2019-04-18 18:44