Baltiska bowlinghallen

På grund av en brand i en toalett i foajén håller vi stängt i bowlinghallen fram till tisdagen den 7 januari. Sanering pågår. För den som vill hämta sin utrustning har vi öppet idag, 3 januari, till kl. 18.00.

Frågar man eliten kan nog inte alla spela bowling. Men varför fråga? Och visst finns det rännor vid sidan av klotets tänkta bana, men det gör ingenting. Bowling är alltid kul – och socialt. Alla kan!

Fakta Baltiska bowlinghallen

Publikkapacitet450 personer 
Antal banor22 st 
Takhöjd3 m 
Omklädningsrum3 st 
HissHandikapp- och transporthiss 
Ljusanläggning400 lux 
LjudanläggningHögtalarsystem för idrott 
Elanläggning32 A 
Representationslokaler1 st 
CateringFörsäljning av förtäring sköts av kontrakterad entreprenör 
InternetUttag för trådbundet bredband ägt av Malmö stad finns i anläggningen 

Passar små och stora grupper

Bowlinghallen som byggdes 1963 fick nya banor (22 stycken) och ett nytt scoringsystem 2006. Hallen används i första hand som tränings- och tävlingsarena för föreningslivet. Det är verkligen en fin hall.

Det är lättare än man tror att vinna över chefen

Bowlinghallen kan med fördel även användas till fester och företagsarrangemang. Man behöver inte spela, men ett företagsevent med bowling och fest är en trevlig kombination. Och alla kan faktiskt vara med, till och med chefen på företaget.

Servering och annan service

Serverings- och serviceutrymmen finns att tillgå. Hallen omfattar drygt 3 200 kvm. I Baltiska bowlinghallen har exempelvis Super Six och Junior-EM arrangerats.

Senast ändrad: 2020-01-03 12:31