Förskoleenkäten

I februari är det dags för Förskoleenkäten, där du som vårdnadshavare får möjlighet att svara på frågor om ditt barns förskola. Svaren är ett viktigt underlag när vi utvecklar Malmös förskolor.

Nytt för i år är en omarbetad enkät med nya frågor. Enkäten har också översatts till fler språk.

Enkäten är ett av flera sätt för att vara delaktig i, och ha inflytande över, ditt barns förskola. Läs mer om hur du som vårdnadshavare kan påverka.

När enkäten skickas ut i början av februari publiceras också en länk till enkäten på den här sidan. För att svara på enkäten via länken behöver du det användarnamn och lösenord som du får hemskickat och mejlat till dig.

Varför en förskoleenkät?

Enkäten ger dig som vårdnadshavare en möjlighet att vara med och påverka ditt barns förskola.

Vi som jobbar i förskolan vill veta hur du som vårdnadshavare upplever ditt barns förskola. Det ger oss ökad förståelse och värdefull information, som vi tar vi med oss i det dagliga arbetet och i vårt kvalitetsarbete. Det är ett underlag som är viktigt både för den enskilda förskolan och för alla förskolor i Malmö.

Hur går undersökningen till?

I början av februari skickades enkäten ut med post och mejl till alla vårdnadshavare med barn i kommunal och fristående verksamhet.

Det går att svara på enkäten digitalt eller på papper. Välj det som passar bäst. I webbenkäten kan du välja att lämna kommentarer i fritextsvar. Det är inte möjligt i pappersenkäten.

In other languages

Webbenkäten har översatts till flera språk. / The online survey has been translated into multiple languages. / Verkkokysely on käännetty useille kielille. / تمت ترجمة الاستبيان عبر الإنترنت إلى لغات متعددة. / Xog aruurinta oonleenka ah waxaa lagu turjumay luuqado badan. / Pyetësori online është përkthyer në disa gjuhë. / این نظرسنجی آنلاین به چندین زبان ترجمه شده است.

Information about the survey in other languages

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat frågor och svar om enkäten som du som vårdnadshavare kan behöva veta.

Resultat från tidigare föreskoleenkäter

Rapport förskoleenkäten 2019 (pdf, 1.3 MB)

Rapport förskoleenkäten 2017 (pdf, 1.4 MB)

Rapport förskoleenkäten 2016 (pdf, 1.3 MB)

Rapport förskoleenkäten 2015 (pdf, 1.3 MB)

Rapport förskoleenkäten 2014 (pdf, 2.5 MB)