$left
$middle

Utbildning i ledarskap för unga

Är du mellan 16–25 år? Är du med i en förening i Malmö och intresserad av ledarskap? Välkommen till Unga ledare som är en gratis ledarskapsutbildning. Du kan ansöka till utbildningen i början av september varje år.

Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap i din förening, oavsett erfarenhet eller bakgrund. Det spelar ingen roll om du redan är ledare eller vilken typ av förening du är medlem i.

Utbildningen är ett samarbete med Rädda Barnen och pågår under ett år. Utbildningstillfällena är främst förlagda på stadionområdet eller i Rädda barnens lokaler på Ledebursgatan 5. Dock kan även andra platser vara aktuella beroende på föreläsning.

Tillsammans går vi igenom teori och praktiska övningar där du får verktyg som du kan testa i din förening eller i din organisation. Närvaro och engagemang under utbildningen är av stor vikt för att bli godkänd.

Utbildningen förväntas starta i september 2022 och avslutas i juni 2023.

Förutom utbildningsträffarna så kan du som genomfört utbildningen eventuellt få en möjlighet till att arbeta på fritidsförvaltningen under lov som ledare för barn.

Kontakta oss

Rädda Barnen
Mathias De Jallad
E-post: mathias.de.jallad@rb.se
Tel: 0733553456

Besöksadress
Ledebursgatan 5


Förenings-, idrotts- och evenemangsavdelningen, Unga ledare
E-post: ungaledare.fri@malmo.se

Besöksadress
Amiralsgatan 20

sv