Service Manager

En yrkeshögskoleutbildning för dig som vill jobba som ledare inom besöksnäringen och som bara nöjer dig med det bästa.

Framtida kompetenser inom besöksnäringen

Nu är det rätt tid att ta satsa på din egen utveckling, och skaffa dig en utbildning som både stärker dig i ditt eget ledarskap och erbjuder utveckling inom viktiga framtida kompetenser som besöksnäringen behöver i en föränderlig värld!

Vår utbildning

På vår Service Manager-utbildning får du verktyg att axla uppdrag som ledare inom besöksnäringen som fortsatt är världens största industri! En näring som omfattar att resa, bo, äta, göra, uppleva och handla. En tredjedel av studietiden är företagsförlagd (LIA), som du är fri att förlägga var i världen du vill. Bara din fantasi sätter gränser!

”Utbildningen erbjuder en perfekt mix mellan praktik och teori, där den personliga utvecklingen är i fokus.”
Felicia Jacobsen Marknadsansvarig, Malmö Citysamverkan
”Service Manager utbildningen var en viktig del i resan mot min dröm att öppna en kombinerad butik och bar i Köpenhamn.”
Erik Lohaven Persson Founder & CEO, Hats, Boots & Bourbon

Samarbeten och kontakter

Vi har en mycket aktiv och kompetent ledningsgrupp med representanter från Omvärlds- och näringsliv Malmö stad, Visita, Copenhagen GO Hotelt, Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Skånetrafiken, SR Skolrestauranger, Daniella Ibis AB och Funnys äventyr.

Näringslivet har en stor inverkan på och insyn i vår utbildning. Vårt goda samarbete underlättar för många av våra studerande att snabbt få anställning efter examen.

Vid det här laget har vi också ett upparbetat kontaktnät med företag både i Sverige och utomlands som ställer upp med sin tid och kunskap för den arbetsplatsförlagda utbildningsdelen – LIA. Som studerande har du friheten att förlägga denna del av utbildningen var du vill i Skåne, Sverige eller utomlands. Du själv står för resa och uppehälle. Bara din fantasi sätter gränserna!

Yrket

Yrkesrollen Service Manager är väldigt bred och kan innebära jobb som exempelvis projektledare, marknadsförare, produktutvecklare, kundrelationsansvarig eller mellanchef inom besöksnäringen.

Besöksnäringen består av ett antal olika branscher i vilka du kan jobba efter utbildningen. Det kan exempelvis handla om destinationsutveckling, event, handel, hotell, restaurang, mässor, möten, resor, transport eller turistattraktion.

Kostnadsfri utbildning

Utbildning är avgiftsfri och CSN-berättigad. Resor till och från LIA (lärande i arbetslivet) bekostar du själv.

Vem kan söka?

Du behöver ha grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier.

Du behöver dessutom ha särskilda förkunskaper i form av ett års dokumenterad, samt relaterad, yrkeserfarenhet på heltid alternativt omvandlad deltid.

Vill du veta mer?

Undrar du något om Yh Service Manager? Då kan vår utbildningsledare hjälpa dig med svaren.

Kontakta Ingela Borg, 0738-56 47 01 om du har frågor om utbildningen.

Grundläggande behörighet

Mer om grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier på yrkeshogskolan.se.

Är du i behov av särskilt stöd?

Som studerande inom yrkeshögskolan har du rätt att vid behov få särskilt pedagogiskt stöd under dina studier. Läs mer på yrkeshogskolan.se.

Yrkeshögskolans logga

Kontaktinformation och länkar

sv