$left
$middle

Lämna synpunkter på grundskola

När du skickar e-post registreras det som en inkommen handling hos oss. Ansvarig chef eller handläggare utreder ärendet och återkommer till dig inom kort. Tar det längre tid att behandla ditt klagomål får du besked om detta.

Om du har synpunkter eller klagomål på din skola ska du först och främst kontakta ansvariga eller berörd personal på skolan.

Har du frågor eller vill komplettera din anmälan kan du kontakta den handläggare som har bekräftat mottagandet av anmälan.

Synpunkter som rör kommunala verksamheter och som inte skolförvaltningarna ansvarar för skickas vidare till den förvaltning de berör.

Jag vill bli kontaktad via: * (obligatorisk)
Jag vill bli kontaktad via:KONTAKTUPPGIFTER:


Klagomålet gäller * (obligatorisk)
Klagomålet gällerHar du pratat med någon på skolan angående situationen? * (obligatorisk)
Har du pratat med någon på skolan angående situationen?Informationen du skickar via formuläret sparas i webbserverns systemlogg i 6 månader samt skickas som e-post till den angivna mottagaren. Läs mer om hur vi hanterar din information på malmo.se/personuppgifter. Se även www.malmo.se/grundskola, under rubriken Om grundskolan. * (obligatorisk)
Informationen du skickar via formuläret sparas i webbserverns systemlogg i 6 månader samt skickas som e-post till den angivna mottagaren. Läs mer om hur vi hanterar din information på malmo.se/personuppgifter. Se även www.malmo.se/grundskola, under rubriken Om grundskolan.

Om du angett din e-postadress får du en bekräftelse per mejl direkt när du klickat på "Skicka".

Kontakta oss

 • Grundskoleförvaltningen

  • E-post:  grundskola@malmo.se
  • Telefon:  040-34 90 90
  • Telefontider: 
   Måndag–fredag klockan 08.00–16.00. Lunchstängt klockan 12.00–12.45.
  • Postadress: 
   Grundskoleförvaltningen, Malmö stad
   205 80
     Malmö
  • Besöksadress:  Rönnblomsgatan 6A
  • Besökstider: 
   Måndag–fredag klockan 8.00–16.00, lunchstängt klockan 12.00–12.45.
sv