Praktik vid Events

Är du född mellan 1999–2002, folkbokförd i Malmö och sugen på att få nya kontakter och erfarenheter samtidigt som du tjänar pengar och har praktik på events i Malmö? Då har du hittat rätt!

Foto: Fredrik Johansson

Klicka på länken ovan och du kommer till direkt till vår ansökningssida på webben: praktikvidevents.se. Du kan också ladda ner vår app Praktik vid Events.

Tips

Om du vill få chansen att praktisera är det bra att söka ofta! Praktikplatserna vi erbjuder i appen lottas ut. Det betyder att vi har en dator som automatiskt väljer ut personerna som får praktiken. Praktik vid Events kallar detta för likabehandlingspolicy.

Tackar du ja till en praktikplats minskar chansen lite på nästa event. Det samma gäller när du svarar ja men inte kan vara med.

Det är viktigt att du meddelar Praktik vid Events eller din handledare innan introduktionen/praktiken startar. Får vi inget meddelade minskar din chans lite mer vid nästa utlottning. Detta för att fler personer ska få chansen att prova på praktik.

Praktikersättning 2017:

  • Född 1999 = 67 kr/timme
  • Född 2000 = 62 kr/timme
  • Född 2001 = 56 kr/timme 
  • Född 2002 = 54 kr/timme

Genom att praktisera via oss får du

  • Träffa många olika människor och få nya kontakter.
  • Prova på något nytt och få nya erfarenheter.

Läs mer i vår praktikantfolder (pdf, 8.4 MB) eller på frågor & svar.

Följ oss på Facebook

facebook.com/PraktikVidEvents 

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-01-30 14:19