Kulturförvaltningen består av sju kulturinstutitioner samt ett antal administrativa avdelningar och enheter.
Kulturförvaltningen består av sju kulturinstutitioner samt ett antal administrativa avdelningar och enheter.
Kulturstaben arbetar med det förvaltningsövergripande arbetet inom nämndsadministration, strategier, mål och visioner, ekonomi- och HR-frågor samt övergripande kommunikationsfrågor.
Avdelningen kulturarrangemang och mötesplatser har som uppdrag att möjliggöra, tillgängliggöra och utveckla kultur för barn, unga och vuxna under hela året och över hela staden.
Låna böcker, filmer och tv-spel, upplev spännande författarsamtal och föreläsningar, arbeta kreativt eller bara möts och umgås. På Malmös bibliotek finns alltid något att göra eller upptäcka. Många av bibliotekens tjänster kan du nå hemifrån.
Att besöka Malmö Konsthall är att vandra rakt in i konsten. Den unika och öppna planlösningen speglar stadens syn på att konst ska vara tillgänglig för alla.
Konstmuseet har en av Sveriges största samlingar av konst, konsthantverk och design. Välkommen att uppleva konst, gå på visning, lyssna på föredrag eller var med i någon av våra workshops.
Välkommen till kulturskolan! En fritidsverksamhet för dig mellan 7 och 19 år som vill göra något kreativt efter skolan. Här kan du utforska musik, dans, teater, film och mycket mer. Våra kurser kostar 300 kronor per termin, och vi har också gratis aktiviteter på lov och helger. Ta chansen att träffa nya vänner och utvecklas i en inspirerande miljö där alla får plats!
Södra Sveriges största museum. Upplev allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till en riktig ubåt, levande grodor och vetenskapsfilm i 3D. Museet berättar i sina utställningar om bland annat historia, natur, teknik och sjöfart.
Hela Malmös minne med arkiv från stadens förvaltning och myndigheter. Hos oss hittar du även Dawit Isaak-biblioteket och barnbiblioteket Tidsmaskinen.
På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?