$left
$middle

Kulturförvaltningen

Med kulturens kraft gör vi skillnad för Malmöborna och skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vi lyssnar för att förstå. Vi tar plats, involverar och skapar delaktighet.

Innehåll

Aktuellt och nyheter

Malmö museum - nytt namn på välkänt museum

Nu byter Malmö Museer namn till Malmö museum. Det nya namnet ska förtydliga och underlätta för Malmöbor och besökare att hitta till, besöka och hitta rätt på museet som består av flera byggnader.

Unga filmjuryns pris och Malmö stads barnfilmspris är utsedda!

2023 firar BUFF Malmö Filmfestival 40 år och under årets upplaga har Unga filmjuryn från Sofielundsskolan och Juryn för Malmö stads barnfilmpris sett och valt ut varsin vinnare av festivalens tävlingsfilmer. Vinnare av Unga filmjuryns pris går till filmen Bullets och Malmö stads barnfilmpris går till skaparen av filmen Neneh Superstar.

Fullsatt rådhus när seminarium om islamofobi arrangeras

Idag, onsdag den 21 september 2022 hålls heldagsseminariet Islamofobi i Malmö – en nulägesanalys, på Rådhuset. Det är ett seminarium som fokuserar på islamofobi och antimuslimsk rasism i Europa, Sverige och Malmö. Seminariet är ett samarbete mellan Malmö stad och aktörer från civilsamhället.

Redigera webbplatsens kontaktinformation här. Innehållet i denna modul speglas sedan på undersidor.

 

sv