Uppdaterad 24 mars 2019

24 mars 2019

Telefon

070-123 456 78

Telefontider

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Öppettider för besökare

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Adress

Malmö stad, 205 80 Malmö 

Lämna synpunkter och klagomål på gymnasie- och vuxenutbildning

När du skickat in anmälan nedan registreras den som en inkommen handling hos oss och du får en bekräftelse på att anmälan har kommit in till förvaltningen. Förvaltningen utreder ärendet och återkommer till dig med ett svar. Klagomålet handläggs skyndsamt.

Har du frågor eller vill komplettera din anmälan kan du kontakta den handläggare som har bekräftat mottagandet av anmälan.

Synpunkter som rör kommunala verksamheter och som inte skolförvaltningarna ansvarar för skickas vidare till den förvaltning de berör.

Formulär:

Jag vill bli kontaktad via: * (obligatorisk)
Jag vill bli kontaktad via:
KONTAKTUPPGIFTER:


Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen behandlar dina registrerade personuppgifter för att kunna handlägga och återkoppla på ditt inkomna klagomål. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen behandlar dina registrerade personuppgifter för att kunna handlägga och återkoppla på ditt inkomna klagomål. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.