Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö
 • Ett år som inget annat

  I januari visste vi inget. I februari började vi ana. I mars var det här. Coronaviruset. Covid 19. Pandemin. Sedan dess har vi alla kämpat. För att minska spridningen av smittan, för att klara oss. Var och en. Tillsammans.
 • ”I Malmö har man lite mer svängrum”

  Som röst och textförfattare i The Cardigans är hon frontkvinna för en av Sveriges största musikexporter. Som Malmöbo har hon bland annat bildat Medborgarbandet som engagerar sig för att stärka demokratin och inspirera unga att göra sin röst hörd. Musikern, låtskrivaren och artisten Nina Persson får 2020 års Kulturpris av Malmö stad.
 • Med pippi på hund – hundstaden Malmö

  Sedan coronapandemin slog till i mars har antalet nyregistreringar av hundar i landet ökat rejält, från drygt 4800 i mars till 6800 i augusti.
 • Så förbereder sig staden inför pandemihösten

  ”Läget är stabilt”, ”Vi har god beredskap” och ”Vi står starka”. Det konstaterar tre chefer inom Malmö stad som alla har att tackla den stundande coronahösten.
 • "Kulturen här är unik"

  23-åringen har nyligen fått Malmö stads idrottspris för sina dubbla världsmästerskap i skateboard. Nästa år är det tänkt att Oski ska representera Sverige när skateboard gör sin debut som OS-gren i Tokyo.

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2020-09-04 11:26