Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Tillsammans mot skyfallet

  Vatten. Riktigt mycket vatten. Enskilda kan drabbas hårt om det vill sig illa. Och det ville det den 31 augusti 2014, när Malmö på några timmar fick över 100 millimeter regn. Men det finns hjälp att få – och sätt att förebygga.
  2018-03
 • Den storslagna gråskalan

  Sex månader innan valet har föreställningen ”Vinnaren tar allt” premiär på Malmö stadsteater. Nina Persson och Gudrun Hauksdottir är initiativtagare till Medborgarbandet, en rörelse som med hjälp av musik, dans, akrobatik och sociala medier vill få igång samtal om demokrati och samhällsengagemang.
  2018-02
 • Nattens väktare – i livets tjänst

  När du sover fortsätter Malmö att vara vaken. I en ny artikelserie följer vi med ut i natten – som är långt ifrån öde och tom. Först ut är stadens mobila sjuksköterskor.
  2018-01
 • Malmö frossar i film

  Ett värdigt avslut. Både för serien och Saga. Det var vad många i publiken hoppades på inför den fjärde och sista säsongen av ”Bron”. Ett värdigt avslut ville också Malmö stad få till när man bjussade invånarna på en exklusiv galapremiär på Malmö arena. 2 500 fans nappade – vi andra får ge oss till tåls till tv-premiären på nyårsdagen.
  2017-12
 • Medborgarna visade vägen

  De tog chansen att lösa trafiksituationen hemma på Möllevången. Ett år efter att Dialog Möllan-samverkan mellan boende, näringsidkare, kommun och lokalpolis drog igång, har engagemanget gett resultat.
  2017-11

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-04-13 11:22