$left
$middle

Välkommen till Malmö stad

Malmö är en stad i ständig rörelse. Vi i Malmö stad skapar kraft i den rörelsen. Vi planerar och utvecklar staden tillsammans med Malmöborna och finns till för alla som lever och verkar här. Vad vill du göra idag?

På gång just nu

Besök öppet hus – boosta ditt gymnasieval

Upplev och undersök dina val till gymnasiet. Malmö stads gymnasieskolor har massor att visa och berätta för att du ska känna dig riktigt, riktigt välkommen! Se program och öppet hus-tider och få mer information om våra skolor.

Upptäck Malmövintern – roliga aktiviteter för alla

Vintern i Malmö bjuder på allt från julmarknader och Luciafiranden till utställningar, spelfestivaler och sagolika vinterlandskap. Allt för att erbjuda Malmöborna stämningsfulla upplevelser och uppiggande saker att göra i decembermörkret.

Aktuellt och nyheter

Julmarknad på Katrinetorp 2-4 december

Välkommen till Katrinetorps traditionella julmarknad den 2-4 december. Här finns traditionellt hantverk, blommor, närproducerad mat, antikviteter och mycket annat. Servering, musik, luciatåg och aktiviteter ute och inne, för stora och små. Läs mer om julmarknaden här.

Den Lettiska Samlingen öppnar på Malmö Konstmuseum

För första gången sedan 1950-talet visas nu hela den samling av de lettiska verk som köptes in till Malmö Konstmuseum strax innan andra världskriget bröt ut och Lettland en tid senare hade annekterats av Sovjetunionen. Dessutom visas åtta helt nya konstverk som kastar nytt ljus på samlingen.

Nu börjar flytten till nya Rosengårdsbiblioteket

Den 1 mars öppnar ett nytt, dubbelt så stort bibliotek på Rosengård. Men redan den 1 december går det första flyttlasset och Maria Roijer, chef för Rosengårdsbiblioteket, får snart se en dröm gå i uppfyllelse.

Aktuellt om energifrågan

Här hittar du samlad information och länkar om energifrågan, bland annat tips vad du kan göra för att minska din energianvändning, och vad Malmö stad gör för att säkra elförsörjningen.

Rysslands invasion av Ukraina

Malmö stad har samlat information och länkar om omvärldsläget, vart du kan vända dig för att kunna hjälpa till som frivillig och för att få stöd med att hantera stress och oro.

Mer om Malmö stad

Kontaktinformation och länkar

sv