Lillbäckens förskola

Lillebäckens förskola ligger inom Kroksbäcksområdet inte långt från Kroksbäcksskolan. Förskolan har 48 platser för barn mellan 1-5 år fördelade på tre avdelningar som under dagen delas upp i ytterligare olika gruppkonstellationer. En lustfylld vistelse, lek, barns inflytande, utveckling och lärande samt en medvetenhet kring vår natur och vårt mående är viktiga grunder i vår verksamhet. Kullabäckens förskola har ett nära samarbete med övriga fem förskolor som ingår i samma ledningsorganisation i området, Kullabäcken, Bullerbäck, Mellanbäck och Hyllievångs förskolor. Förskolorna samarbetar kring verksamhetsutveckling och verksamhetsutbyte för barn och personal

I förskolans närhet ligger Kroksbäcksparken som har ett rikt naturområde. Inom gångavstånd finns också en multiarena, en äventyrslekplats och världens första puckelbollplan. Uteverksamhet för barnen värderas högt och den finns med och utvecklas ständigt som ett pedagogiskt redskap.

Verksamhetsutvecklingsdag under vårterminen 2018 är 19 januari. Denna dag är förskolan stängd.

Kontakta oss:
Pärlan 0721-68 96 53
Rubinen 0721-68 96 55
Diamanten 0721-68 96 56

Förskolans sidor

Om Lillbäckens förskola

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-06-05 14:05