Mötesplatsen Aktivitetshuset

Aktivitetshuset är en öppen mötesplats för Malmöbor över 18 år som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden och som behöver en meningsfull, sammanhangsskapande och trygg vardag.

Tisdag 5 februari klockan 09.00 öppnar vi verksamheten på Aktivitetshuset igen. Fram till dess är Bostad Först tillfälligt placerade i cafélokalen på Lönngården och UVV utgår från Stora Nygatan 55. SÖM-verksamheten utgår också ifrån Stora Nygatan 55 och kan nås via 0768-55 28 12.Verksamheten för IKEAs räkning går det bra att kontakta Mats Nilsson via 0721-92 70 25.

I verksamheten har besökarna tillgång till bland annat gym, datorrum, tv, handarbetsrum, massagestol, bordtennis, darttavla, samt avslappningsrum med ljusterapilampor. Det erbjuds även stöd- och motivationssamtal, social rådgivning och hjälp i kontakt med myndigheter och andra ställen som kan vara hjälp för besökare.

Verksamheten har även ett etablerat samarbete med Ikea. Aktivitetshuset får möbler av Ikea som sedan förmedlas till personer som fått bostad i andra hand via Malmö stad. Aktivitetshuset har också ett samarbete med arbetsmarknadsprojektet som sträcker sig fram till och med 2018.

Senast ändrad: 2019-01-23 15:29