$left
$middle

Kulturbanken

Med Kulturbanken kan du som är 7-19 år låna en gitarr, ukulele eller sånganläggning i fyra veckor. Vi delar dessutom ut blockflöljter och bildpaket som du får behålla. Helt gratis!

  • 7 - 19 år

Kulturbanken - ett nytt sätt att lära

Malmö Kulturskolas Kulturbanken är ett nytt koncept där du som är 7-19 år gammal helt kostnadsfritt kan låna både instrument och andra kreativa grejer.

För att komma igång att skapa eller spela så får du länkar till ett antal filmer vi publicerat på Youtube och tips på andra filmer du kan titta på.

Vi skänker dessutom bort blockflöjter och bildpaket i vår container på Ribban i samband med Kul i Malmös aktiviteter i sommar.

Så funkar det

Du bokar ditt instrument eller bildpaket genom att ringa 040-34 48 00 eller skickar en epost med namn och personnummer på barnet till kulturskolan@malmo.se. Skriv vad ni önskar få/låna (obs, endast en artikel per barn). Lånen kräver att vårdnadshavare följer med och skriver under vid uthämtning.

Både instrumenten och bildpaket hämtas ut i receptionen på Mazettihuset, Friisgatan 15B.

Uthämtning sker fram till och med den 13 juli och sedan från den 10 augusti.

Öppettider reception

Klockan 8-16
Lunchstängt klockan 12-13

Detta kan du låna på Mazetti

Sånganläggning

Du kan låna en liten portabel sånganläggning under fyra veckor. Förutom lånet av anläggningen får du länk till en film på vår Youtubekanal med tips om hur man sjunger i mikrofon.

Gitarr eller ukulele

Gitarr eller ukulele kan du låna under fyra veckor. Förutom lånet av instrument kan du hitta filmer på vår Youtubekanal som hjälper dig att komma i gång med spelandet.

Detta kan du få på Mazetti och på Ribban i sommar.

Blockflöjt

Du kan hämta ut en alldeles egen blockflöjt som du får behålla. Du får med länkar till sidor på internet och YouTube där du kan komma i gång med ditt spelande. Observera att vi har ett begränsat antal.

Bildpaket

Vi erbjuder också ett bildpaket med lite specialutvalda pennor och papper som du får ta med hem och behålla. Även här får du med länkar till specialgjorde instruktionsfilmer som ger tips på vad du kan använda materialet till. Bildpaketen finns i olika versioner till barn och unga. Observera att vi har ett begränsat antal.