$left
$middle

Alla barn i centrum (ABC) 0–2 år

ABC 0–2 år är en kurs för dig som har barn mellan 0–2 år och som vill lära dig hur du kan stödja ditt barns utveckling och hantera utmaningar som förälder.

Anmälan

På anmälningssidan hittar du aktuella kursstarter.

Att vara förälder kan vara både spännande och utmanande. I ABC 0–2 år får du träffa andra föräldrar och ta del av forskningen om föräldraskap. Föräldraträffarna handlar om familjeliv och hur du kan stödja ditt barns utveckling och hantera utmaningar som förälder. Innehållet i träffarna är anpassat för föräldrar till barn som har börjat upptäcka världen lite mer på egen hand.

Kursinnehåll

Hur kan vi vuxna vara goda förebilder för vårt barn och skapa bra stunder tillsammans? Hur kan vi stödja barnet i sin utveckling och hur kan vi göra för att uppmärksamma och sätta ord på små barns känslor? Hur kan vi förebygga och hantera utmanande situationer? Hur gör vi på bästa sätt när vi måste bestämma? Vad kan vi göra för att hantera frustration i föräldraskapet? Det är sådana frågor som ABC 0-2 år tar avstamp i.

Vad får du i ABC 0-2 år?

  • Fyra gruppträffar á en timme som avslutas med tid för fika och umgänge.
  • Diskussion med andra föräldrar.
  • Ta del av forskning.
  • Övningar som du kan göra hemma

Träffarna har olika teman och leds av utbildade gruppledare. Varje grupp har 5–10 deltagare. Små barn är välkomna att följa med på träffarna.

Kontaktinformation

sv