$left
$middle

Jobba hos oss

Malmö Borgarskola är en relativt stor skola där det internationella perspektivet genomsyrar hela verksamheten. Vi har flera internationella utbildningar, utbyte med flertalet länder och goda kontakter med svenska och utländska universitet.

Blandningen av personal som undervisar på de Nationella programmen och på International Baccalaureate - eller våra engelskspråkiga Nationella program ger oss en tydlig internationell prägel. Tack vare skolans IB program, med studieresultat i världsklass, är engelskan alltjämt närvarande i korridorerna.

Vi satsar mycket på fortbildning och vår personals kompetens. Varje år åker en stor del av vår personalkår på utbildningskonferenser både i Sverige och utomlands.

Vi är också övningsskola och samarbetar med lärarstudenter från Malmö University. På så sätt håller vi oss uppdaterade med aktuell forskning och har alltid tillgång till ett par fräscha ögon som ger oss feedback på vår kultur.

Om du söker dig till Malmö Borgarskola kommer du att se att vi tror på det egna initiativet och skolledningen är alltid redo att lyssna om du har en idé och tankar om hur vi kan bedriva undervisningen. Kanske handlar det om att starta ett utbyte eller så har du andra tankar som kan utvecklas inom skolans ramar.

Vi vill att du ser möjligheterna och gör något av dem. Vi vill att du ska förverkliga dig själv och sprida entusiasmen för ditt ämne och det du brinner för oavsett om du är lärare eller administratör.

Samma sak gäller även vid sidan om själva anställningen. Studiebesök, utflykter och andra trivselaktiviteter, inklusive after work, utgör viktiga inslag under ett typiskt läsår. Sedan flera år tillbaka finns också en populär bokcirkel för skolans personal.

Jobba hos oss

Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget – välutbildad, kompetent och engagerad. Malmö stads skolor strävar efter att alla medarbetare utvecklas i sina yrkes­roller och har goda möjligheter till nya karriärvägar.

sv