$left
$middle

Jobba hos oss

Vårt motto är "från idrottsklass till världsklass." För oss betyder det att vi ger våra elever kraft att växa akademiskt, idrottsligt och som personer.

Som medarbetare på Malmö Idrottsgymnasium möter du ungdomar fulla med energi och med drömmar om att bli bäst på sin idrott. På skolan går 450 elever som verkligen är glada att få vara hos oss. De har i konkurrens med många andra valt och blivit antagna till en skola där de får chansen att kombinera elitsatsning inom sin idrott med sin gymnasieutbildning.

Våra pedagoger lyckas ta tillvara elevernas energi och, ibland rastlöshet för att få dem att prestera bra i skolan. Detta kräver att det finns en förståelse och respekt för deras idrottsliga utmaningar. Det kräver också emellanåt kreativa lösningar, oftast med hjälp av digitala pedagogiska modeller.

Hos oss trivs du som är flexibel och vågar testa nytt. På skolan arbetar vi aktivt och strukturerat med kollegialt lärandet för skol- och kompetensutveckling. Våra kompakta scheman skapar mycket flexibilitet och frihet vilket ger utrymme att mötas och för att driva utveckling.

Att vara en del av Malmö stad gör också att skolan är en del av ett större sammanhang. Detta innebär bland annat möjlighet till fortbildning och deltagande i ämneslagsgrupper med pedagoger från andra gymnasieskolor.

Utrymmen för pedagoger att träffas gör också att det finns en bra gemenskap på skolan. Varje onsdag äter vi frukost tillsammans. Vår trivselkommitté arrangerar ofta uppskattade arrangemang och ibland ser vi en hockey- eller fotbollsmatch ihop.

Jobba hos oss

Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget – välutbildad, kompetent och engagerad. Malmö stads skolor strävar efter att alla medarbetare utvecklas i sina yrkes­roller och har goda möjligheter till nya karriärvägar.

sv