$left
$middle

Budget- och skuldrådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri budget- och skuldrådgivning till dig som bor i Malmö. Vi kan ge dig stöd i att få kontroll över din ekonomi, hjälp med att prioritera dina utgifter samt råd om du vill ansöka om skuldsanering.

Vi har mottagning varje helgfri onsdag klockan 09.00–11.30 samt 13.00–15.30. Ingen tidbokning för nybesök. Vi finns på Fänriksgatan 1, anmäl dig i receptionen och få en nummerlapp.

Du får träffa en rådgivare för ett enskilt samtal. Rådgivningen är kostnadsfri, vi har tystnadsplikt och delar inte dina uppgifter med någon utan ditt medgivande.

När du kommer till oss beskriver du din situation och vi hjälper dig att söka lösningar t.ex. utreda möjlighetena för att ansöka om skuldsanering.

För att du ska få så korrekt rådgivning som möjligt, ta med uppgifter om hela hushållets inkomster, boendekostnad, skulder/lån och annat som har betydelse för din ekonomi.

För enklare frågor kan du nå oss på vårt gruppnummer 040-34 58 00 alt. maila till budgetradgivning@malmo.se. Observera att vi endast kan svara på generella frågor via mail.

Vanliga frågor

 

Om budget- och skuldrådgivare

Vår budget- och skuldrådgivare Tomas Sandin berättar om sitt arbete i en serie filmer. Han förklarar vad en budget- och skuldrådgivare är och vilken hjälp de kan ge. Filmerna är gjorda av Makalösa föräldrar men riktar sig till alla som vill veta mer om vårt arbete.

Kontakta oss

 • Budget- och skuldrådgivning

  • E-post:  budgetradgivning@malmo.se
  • Telefon:  040-34 58 00
  • Postadress: 
   Budget- och skuldrådgivning, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
   205 80
     Malmö
  • Besöksadress:  Fänriksgatan 1
sv