$left
$middle

Ta emot praktikanter vid event

Ska du arrangera ett evenemang i Malmö? I samarbete med Praktik vid event kan du skapa praktikplatser för ungdomar mellan 16–19 år på ditt event. Anmäl ditt intresse här nedan, vi kontaktar dig inom kort!

Praktik vid events är en verksamhet i Malmö stad som ger ungdomar möjlighet att bredda sina CV:n, knyta kontakter och få arbetslivserfarenhet. Ungdomarna ger er en hjälpande hand under eventet, samtidigt som ni erbjuder ett gott handledarskap. Malmö stad står för ungdomarnas ersättning och försäkring under praktiken.

Praktikplatserna publiceras i vår app och på vår ansökningssida. Ungdomarna söker sedan praktikplatser på våra kommande event. Alla som ansökt till respektive event är med i utlottningen av lediga platser.

Information till dig som arrangerar event

Introduktion

Du som arrangör håller, tillsammans med Praktik vid events, i en introduktion för praktikanterna som blivit utlottade till ditt event. Introduktionen är viktig för att förbereda ungdomarna och för att ni ska kunna lära känna varandra inför praktikstart.

Handledare

Du som arrangör behöver ha minst en handledare på plats som kan ansvara för ungdomarna under hela eventet. Handledaren ska finnas tillgänglig för att svara på frågor, vägleda i arbetsuppgifterna och stötta under praktiken.

Arbetsmiljölagen

Kontakta oss

Praktik vid events

sv