$left
$middle

Webbkartor

På malmo.se finns olika typer av webbkartor. De bygger på samma princip och gränssnitt men har olika användningsområden. Det finns också historiska kartor för dig som är intresserad av gamla kartor. Dessa finns bara i pdf-format.

Malmö stadsatlas

Den mest omfattande kartan är Malmö stadsatlas, här finns information om Malmö stads verksamheter. Du kan söka efter adresser och platser samt få information om fastigheter, planer, skolor, kultur, fritid, vård mm.

Malmös översiktsplan

I detta kartverktyg redovisas översiktsplanens kartor med planeringsriktlinjer och ställningstaganden för riksintressen.

Temakartor

Temakartor nås från verksamheternas ämnessidor.

Pedagogiska kartor

Vill du ha tips inför din utflykt ska du gå in på Pedagogiska kartor som är ett kraftfullt redskap för främst pedagoger som är intresserade av utomhuspedagogik men även för dig som privatperson.

Länk till Pedagogiska kartor

E-tjänst: Felanmälan

Här kan du till exempel felanmäla en trasig lampa, nedskräpning, felparkering eller skadegörelse direkt i kartan.

Länk till e-tjänsten för felanmälan

Solkartan

Ta tillvara på solens strålar du med! Med hjälp av solkartan kan du få svar på hur potentialen för solenergi ser ut på just din byggnad.

Länk till Solkartan

Miljöövervakning på karta

Här hittar du information på karta över Malmö om var och vilka mätningar och inventeringar som miljöförvaltningen gjort och gör för att övervaka miljön i Malmö.

Länk till Miljöövervakning på karta

Skolor nära mig

Sök på din adress och se vilka kommunala grundskolor som ligger nära dig.

Länk till Skolor nära mig

Historiska kartor

I samlingen finns stadskartor, gatunamnsförslag, utgångna stadsplaner, äldre tomtmätningar och mycket annat. Dessa finns endast i PDF-format.

Länk till Historiska kartor

Adress- och platskarta

Den enklaste kartan är den så kallade Adress- och platskartan. Denna nås från kontaktrutan som ofta syns längst ned på sidan på malmo.se, vid adressen, samt i löpande text.

Kontakta oss

sv