$left
$middle

Fänrik Rum Fem – mötesplats om LSS och socialpsykiatri

Fänrik Rum Fem är en mötesplats för dig som är intresserad av LSS och socialpsykiatri. Här kan du träffa representanter från föreningar och medarbetare i funktionsstödsförvaltningen.

Fänrik Rum Fem tillfälligt stängt

På grund av rådande situation i samband med covid-19 håller Fänrik Rum Fem stängt tills vidare. Vi återkommer med mer information när verksamheten öppnar igen.

Kontakta Fänrik Rum Fem

Du är varmt välkommen till Fänrik Rum Fem med dina frågor och funderingar. Du har också möjlighet att skriva till Arbets- och beredningsgruppen vi e-post Fanrikrumfem@gmail.com

Vill du komma i kontakt med funktionsstödsförvaltningens representanter hittar du deras kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Mer om Fänrik Rum Fem

Fänrik Rum Fem är en fysisk mötesplats där Malmöbor, brukar- och anhörigföreningar och verksamheter/medarbetare i funktionsstödsförvaltningen kan träffas för dialog och utbyte av erfarenheter och kunskap inom LSS och socialpsykiatri. Här har du möjlighet att ställa frågor eller prata över en fika. Ibland berättar representanter från funktionstödsförvaltningens verksamheter eller olika föreningar om sitt arbete och det stöd de erbjuder.

Arbets- och beredningsgruppen som ansvarar för Fänrik Rum Fem består av representanter från olika brukarorganisationer i Malmö samt två företrädare från funktionsstödsförvaltningen. Gruppen arbetar gemensamt för att samordna och utveckla samverkansarbetet mellan funktionsstödsförvaltningen och brukarorganisationer.

Gruppen som håller i Fänrik Rum Fem