Om kulturstöd

Kulturstöd är en hjälp för kulturorganisationer inom det fria kulturlivet. Ekonomiskt stöd och service ges till många olika kulturformer, till exempel dans, konst, litteratur, musik, film, teater, serier och olika blandformer.

Varje år fördelas cirka 70 miljoner till organisationer och studieförbund som är  verksamma i Malmö. Ansökningarna hanteras av kulturstöd på Kulturförvaltningen.

Följ kulturstöd på Facebook


Nyhetsbrev

Malmö kulturstöd skickar ut nyhetsbrev med information, påminnelser om deadlines och tips om kulturstöd att söka 5-6 gånger per år. Vill du ha dessa nyhetsbrev; anmäl dig redan idag! 

Genom att fylla i din epost-adress i anmälningsformuläret samtycker du till att dina personuppgifter (e-post) behandlas av Malmö stad i syfte att administrera utskicket.

 

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig och att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att avanmäla dig till nyhetsbrevet. Då raderas samtidigt dina personuppgifter.

 

Personuppgiftsansvarig är Malmö stad. Du når vårt dataskyddsombud på: dataskyddsombud@malmo.se. Läs mer om hur Malmö stad hanterar personuppgifter på malmo.se/personuppgifter. Om du tycker att vi hanterar dina personuppgifter fel så kan du anmäla det till Dataskyddsinspektionen.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-05-24 08:25