Om kulturstöd

Kulturstödet ska ge goda förutsättningar för de fria kulturaktörerna i Malmö och ska bidra till ett brett och rikt kulturliv. Ekonomiskt stöd ges inom många olika kulturformer, till exempel dans, konst, litteratur, musik, film, teater, serier och olika blandformer. Ansökningar om stöd hanteras av kulturförvaltningen.

Varje år fördelas över 70 miljoner kronor till kulturorganisationer, enskilda kulturskapare och studieförbund. Kulturförvaltningen erbjuder också rådgivning och annan service för det fria kulturlivet.

Följ kulturstöd på Facebook


Nyhetsbrev

Malmö kulturstöd skickar ut nyhetsbrev med information, påminnelser om deadlines och tips om kulturstöd att söka 5-6 gånger per år. Vill du ha dessa nyhetsbrev; anmäl dig redan idag! 

Genom att fylla i din e-postadress i anmälningsformuläret samtycker du till att dina personuppgifter (e-post) behandlas av Malmö stad i syfte att administrera utskicket.

 

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig och att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att avanmäla dig till nyhetsbrevet. Då raderas samtidigt dina personuppgifter.

 

Personuppgiftsansvarig är Malmö stad. Du når vårt dataskyddsombud på: dataskyddsombud@malmo.se. Läs mer om hur Malmö stad hanterar personuppgifter på malmo.se/personuppgifter. Om du tycker att vi hanterar dina personuppgifter fel så kan du anmäla det till Dataskyddsinspektionen.

Senast ändrad: 2018-07-23 11:52