$left
$middle

Läroplattform InfoMentor

InfoMentor Hub är en digital kommunikationskanal mellan skola, elev och vårdnadshavare som förenklar din kontakt med skolan. På alla skolor i Malmö finns InfoMentor Hub, där du som vårdnadshavare ges möjlighet att följa ditt barns skolgång och utveckling och se vad som händer i skolan.

Som användare kan du välja att logga in på en dator eller ladda ner appen till din telefon. Elever och vårdnadshavare loggar in på InfoMentor Hub med inloggningsuppgifter som skolan delar ut.

InfoMentor Hub via dator

Du kan logga in på e-tjänsten InfoMentor via dator nedan.

InfoMentor Hub via app

Ladda ner InfoMentors app för Android eller iOS. Om du laddar ner appen i din telefon skapar du en fyrsiffrig pin kod för att logga in.

I appen kommer du att få notifieringar som gör att du kan ha full koll på allt som händer på skolan. En notifiering visas när ny information har publicerats. Genom att klicka på respektive notifiering så kommer du till motsvarande plats i InfoMentor Hub.

Informationssäkerhet

Informationen som finns i InforMentor Hub skickas krypterad över internet och servrarna som informationen lagras i står i väl bevakade och skyddade driftcentraler. Du som vårdnadshavare kan öka den säkerheten genom att att använda ett starkt lösenord som innehåller tecken, siffror och bokstäver och hålla detta lösenord hemligt.

Hur InfoMentor Hub fungerar

Funktionerna på startsidan är indelade i olika boxar som ger dig en snabb överblick över all information. Observera att boxarnas antal beror på vilken funktionalitet din skola har valt att använda och antalet kan därför variera. Klicka eller tryck på en box för att öppna och ta del av innehållet och stäng via ikonen i övre vänstra hörnet.

Nedan kan du se vad varje box inehåller. Informationen finns även tillgänglig för utskrift.

Kontakta oss

sv